Contact
Scherm uw tuin af en bescherm uw kinderen en huisdieren!

Afsluitingen plaatsen rond de tuin, bij Theo Verbieren bent u zeker van snel en degelijk werk aan een eerlijke prijs.

Droomt u van een afgesloten tuin waar uw kinderen of huisdieren veilig kunnen spelen en van extra privacy  maar uw tuin heeft nog geen afsluiting?

Theo Verbieren is de handige tuinman die u kan inhuren om het waar te maken. Afsluitingen plaatsen in draad, hout of met betonplaten en houten schutsels, bij Theo Verbieren nemen we het hele project uit handen. Niet alleen zorgen we voor een kaarsrechte en stevige plaatsing, we kunnen u zelfs de rit naar de winkel besparen.

We komen namelijk altijd eerst ter plaatse om te bespreken welk type afsluiting u rond de tuin wenst te voorzien. Nadat u een keuze van materialen heeft gemaakt, weten wij perfect welke toebehoren we nodig hebben om deze correct te kunnen plaatsen en trekken we naar de winkel. Wij brengen alle materialen ter plaatse en zorgen voor een degelijke installatie. En de aankoop van de afsluitingen kost u niet meer dan u zelf in de winkel zou betalen! Dat garanderen we.

U bespaart dus tijd, kosten en zorgen als u afsluitingen laat plaatsen door een vakman als Theo Verbieren.

Door onze jarenlange ervaring als tuinman kunnen we u bovendien ook na het plaatsen van de afsluitingen adviseren over passende beplantingen om uw afsluitingen een groen uitzicht te geven zonder in te boeten op onderhoudsvriendelijheid.

Ook voor het plaatsen van elektrische afsluitingen rond weilanden kan u bij ons terecht. Wij zetten de paaltjes lijnrecht en spannen de elektrische draden, maar de aansluiting op de elektriciteit zelf is werk voor uw elektrieker.

Met correct advies van een ervaren tuinman en plaatsing door kundige handen is uw tuin in geen tijd en prijsgunstig afgeboord met een degelijke afsluiting. Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons!016/67 92 63