Contact
Een oprit of terras leggen, voor ons is het klinkerspel!

Wil u klinkers plaatsen? Voor een resultaat dat recht is en zonder putten, schakelt u best een professional in!

Klinkers plaatsen, dat kan iedereen. Maar bent u zeker dat het geen tijdrovende bezigheid zal worden en dat uw oprit of terras recht zal liggen en zonder putten? Voor een ervaren vakman als Theo Verbieren is het een werkje dat we regelmatig uitvoeren en dus garanderen we een kwalitatief en duurzaam resultaat.

Door onze ervaring weten we perfect hoe we de ondergrond moeten voorbereiden en stabiliseren om de bovenlaag vlot te kunnen plaatsen, want we beginnen altijd met het egaliseren van de grond en het plaatsen van boordstenen op de juiste plaats om een degelijke constructie te verzekeren.

Ook voor het aanleggen van terrassen die wél een dure look hebben, maar gelegd zijn met betaalbare materialen, kan u bij ons terecht. Planken in composietmateriaal bijvoorbeeld geven uw terras of dakterras een luxueuze bankirai uitstraling, maar bieden u wel de troeven qua onderhoudsvriendelijkheid. En een oprit of terras in Kandla kasseien bespaart u zowel in aankoop als in tijd voor aanleg.

Het zijn maar enkele voorbeelden van alternatieve materialen die een echte meerwaarde in prijs, tijd voor aanleg, esthetisch uitzicht of onderhoudsvriendelijkheid voor uw terras kunnen opleveren.

Bij Theo Verbieren adviseren we u daarom om een slimme materiaalkeuze te maken en we voeren ook de aanleg van het terras voor u uit. Recht en zonder putten natuurlijk!

Laat ons weten aan welke voorwaarden uw terras moet voldoen en we komen ter plaatse met u de mogelijkheden bespreken en kasseien, composiet of klinkers plaatsen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons!016/67 92 63