Contact
Kan uw tuin wel een face-lift gebruiken?

Contacteer Theo Verbieren voor tuinaanleg in de regio van Rotselaar.

Tuinaanleg staat vaak op de laatste plaats in de planning na de aankoop of verbouwing van een huis. Maar daarom is een mooi aangelegde tuin niet minder belangrijk. Het geeft uw huis namelijk een afgewerkte look en zorgt ervoor dat u ook bij mooi weer gezellig thuis kan blijven met uw gezin.

Bij Theo Verbieren pakken we uw tuin van A tot Z aan. Is uw tuin nog een echt stuk bouwgrond met hoog gras en vervelende stronken? Geen probleem, want we onderhouden uw grond zolang er niet op gebouwd wordt door regelmatig het hoge gras te maaien. Zo houdt u de relatie met uw toekomstige buren in eer en bespaart u hen de frustraties van een lelijk uitzicht in de straat.

Van zodra de bouw klaar is en de tuin grondig onder handen mag worden genomen, verwijderen we boomstronken, trekken we de oppervlakte glad en starten we met het aanleggen van gazon en terrassen. Uiteraard voorzien we dan ook mooie beplanting voor een echte afgewerkte look.

Zowel voor grote tuinen als voor kleinere stadstuintjes in regio Rotselaar verzorgen we bij Theo Verbieren de complete tuinaanleg.

We komen trouwens altijd eerst ter plaatse om de huidige situatie te bekijken en een gepast en vrijblijvend voorstel te formuleren. We overlopen niet alleen wat er meteen dient te gebeuren om uw tuin een grondige face-lift te geven, maar bespreken ook het nodige onderhoud achteraf. Want ook dat onderhoud kan Theo Verbieren voor u uitvoeren zodat u volop van de tuin kan genieten.

Benieuwd hoe we uw tuin een face-lift kunnen geven met tuinaanleg in Rotselaar? Contacteer ons voor een afspraak.

Contacteer ons!016/67 92 63