Contact
Met een tijdig onderhoud geniet u altijd van uw tuin!

Een beetje hulp nodig in de tuin of wil u op iemand kunnen rekenen voor het volledige tuinonderhoud?

Geniet u er echt van om in uw tuin te vertoeven met vrienden en familie? Dan is een mooie tuin een echte meerwaarde en een plek om te ontspannen. Tenzij u natuurlijk met uw drukke tijdsschema niet aan het nodige tuinonderhoud toekomt en het u eerder frustreert om de tuin niet in al haar glorie te zien.

Of houdt u wel van een mooie tuin, maar niet van werken in de tuin of heeft u niet echt groene vingers? Het uitbesteden van tuinonderhoud aan een tuinman die er wél van houdt, kan u deze zorgen besparen en uw tuin er in geen tijd weer verzorgd en piekfijn laten uitzien.

Bij Theo Verbieren onderhouden we alle soorten tuinen. De familietuin, een gezellige stadstuin maar ook de groenpartijen rond het bedrijfsgebouw nemen we met plezier onder handen.

Heeft u enkel iemand nodig om het gras regelmatig af te rijden, om de hagen te snoeien, onkruid te wieden of voor de aanplanting van nieuwe planten, of eerder iemand die alle werkjes uit handen neemt? Alles kan! U kan ons namelijk inhuren voor een korte periode of enkel bepaalde werkjes of u kan opteren voor een tuinonderhoudscontract waarbij we op geregelde tijdstippen de hele tuin bijwerken.

Ook voor het hakselen en klieven van hout kan u op ons beroep doen. We brengen de nodige machines mee en zorgen dat uw hout op de gewenste lengte en dikte wordt gekliefd om net in uw open haard te passen voor een gezellige, warme winter.

Wanneer u kiest voor tuinonderhoud door Theo Verbieren heeft u geen enkele zorg meer. We brengen namelijk alle nodige werkmaterialen mee en nemen ook het tuinafval weer met ons mee.

Besteed uw tuinonderhoud uit aan Theo Verbieren en in geen tijd staat uw tuin weer te blinken!

Contacteer ons vandaag nog om beroep op ons te doen!

Contacteer ons!016/67 92 63