Contact
Wacht u tot uw tuinkabouters in actie schieten?

Tuinwerken zijn snel en vakkundig uitgevoerd door een ervaren tuinman als Theo Verbieren.

Tuinwerken zijn een ontspannende bezigheid als u ervan houdt, maar minder leuk als u er niet de tijd voor heeft, niet over de juiste gereedschappen beschikt of geen groene vingers heeft.

Het uitbesteden van tuinwerken kan u dus veel zorgen besparen. Op Theo Verbieren kan u rekenen voor het maaien van gras, snoeien van hagen, aanplantingen en zelfs het afboorden van de tuin met een afsluiting of het aanleggen van terrassen. We zijn immers een allround tuinman mét ervaring én groene vingers voor wie geen werkje te klein, te groot of te lastig is.

Overweegt u om tuinwerken uit te besteden dan komen we steeds ter plaatse in Haacht, Rotselaar, Leuven, Mechelen, Antwerpen en Brussel om uw noden en wensen te bespreken en daarna bezorgen we u een gepast voorstel voor de uitvoering van een enkel werkje in de tuin of onderhoud op lange termijn. Zeker voor bedrijven is dit laatste een interessante keuze. Met een tuinonderhoudscontract bent u namelijk gerust dat de groenpartijen rond uw gebouwen op geregelde tijdstippen worden onderhouden en uw zaak altijd een nette indruk nalaat op bezoekers.

Tuinwerken uitbesteden aan Theo Verbieren is trouwens een erg praktische keuze want wij beschikken over onze eigen professionele werkmaterialen en nemen nadien ook uw tuinafval weer mee.

Wist u trouwens dat we ook over eigen haksel- en kliefmachines beschikken en dus ook uw hout kunnen klieven of verhakselen zodat het net in uw open haard past?

Laat ons weten hoe Theo Verbieren u kan assisteren bij werken in de tuin en we bezorgen u een vrijblijvend prijsvoorstel en gratis advies! Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons!016/67 92 63